DirtyBit

Dirtybit skaper minnerike opplevelser gjennom mobilspill, der venner kan spille sammen, uavhengig av tid og sted. Selskapet jobber med aktiv forvaltning av spill som er allerede er lansert for markedet, i tillegg til å utvikle nye konsepter og ny teknologi. Dirtybit ble etablert i 2011, og ved kontoret i Bergen sentrum jobber det i dag 17 dedikerte medarbeidere. Spillene i Fun Run-serien har hatt stor suksess med mer enn 100 millioner nedlastinger verden rundt.

Miles

Vi er et IT-konsulentselskap med 180 dyktige og varme medarbeidere som tilbyr konsulentutleie, forretningsrådgivning, UX og prosjektleveranser. Vi holder til i Bergen, Oslo, Stavanger og Mumbai (India). Menneskene som jobber hos oss er blant de fremste i bransjen. De brenner for faget sitt og sammen har vi bygget et fagmiljø vi er stolte av. Hos oss så er det sosiale like viktig som det faglige. Mange av konsulentene våre sitter spredt ute hos forskjellige kunder så derfor samles vi minst én gang i måneden og finner på noe gøy sammen. Over halvparten av våre arrangementer er med følge eller familie. Det skal være godt for hele familien at man jobber i Miles.

Våre verdier, visjon og kundeløfte er samlet i vårt DNA. Miles er et annerledes selskap. Vi har ingen budsjetter eller vekstmål i Miles. Vi er alltid på jakt etter de riktige menneskene, men har ingen planer om hvor mange vi skal ansette i løpet av et år. Vårt fokus er på trivsel og kvalitet. På denne måten har vi bygget en unik bedriftskultur med sterk vekst og bunnsolide resultater helt siden vi startet opp i 2005.

KnowIt

Knowit er kåret til en av de ti mest populære arbeidsgiverne blant nordiske IT-studenter. Konsulentselskapet huser over 2000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Tyskland. Det som skiller Knowit fra andre konsulentselskaper er evnen til å kombinere kompetanse innen IT, management consulting, design og kommunikasjon.

Knowit er idédrevet og oppmuntrer innovasjon, entreprenørskap og personlig engasjement. Ved å forene kreativ styrke og strategisk kompetanse med en sterk pasjon for teknologi, tilbyr vi grenseoverskridende leveranser.

Det er alltid aktuelt å søke jobb hos oss. Om du ønsker å bli invitert til besøk eller komme på en fagkveld vi arrangerer, fyll gjerne ut det skjemaet her